Wij zijn een enthousiast popkoor, In Between, uit Spijkenisse

Ons popkoor is in 2011 opgericht en telt momenteel 20 leden en staat onder leiding van onze inspirerende dirigent, Ardjoena Soerjadi, die het koor ook op de piano begeleidt.
Het popkoor is een onderdeel van een vereniging samen met Gemengd Koor Spijkenisse.

Het koor heeft circa 56 nummers op het repertoire staan en het streven is om minimaal twee keer per jaar een optreden te verzorgen. Ook organiseren wij één maal per jaar een uitje voor onze leden (vaak valt het uitje tezamen met een optreden).

Wij hebben een vlot repertoire en zingen o.a. de nummers: Bohemian Rhapsody (Queen), I’m Yours (Jason Mraz), Hold Back the River (James Bay), Africa (Toto), Stitches (Shawn Mendes), Set Fire to the Rain (Adele), Oceaan (Racoon) en Perfect (Ed Sheeran).

De contributie bedraagt 38,50 euro per kwartaal.

Wij hebben een commissie die de organisatie voor haar rekening neemt en dit zijn: Diana Kleinjan, Joke van der Bent, Cobie Ritsema. Daarnaast hebben wij een muziekcommissie.

Heeft u zin om ons popkoor te versterken, dan bent u van harte welkom. Wij repeteren iedere donderdagavond in de Ontmoetingskerk, Koningin Wilhelminalaan 1 te Spijkenisse van 18.45 tot 19.50 uur.

Wij zijn ook te boeken voor uw feestjes, concerten, evenementen, noem het maar op.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Diana Kleinjan (06-53954403) of mailen naar popkoorinbetween@gmail.com.
Mocht u interesse hebben in ons popkoor dan kunt u komen luisteren en kijken.

Wij hopen u te mogen begroeten!