Wij zijn een enthousiast popkoor, In Between, uit Spijkenisse

Ons popkoor is in 2011 opgericht en telt momenteel 24 leden en staat onder leiding van onze inspirerende dirigent, Ardjoena Soerjadi, die het koor ook op de piano begeleidt.
Het popkoor is een onderdeel van een vereniging samen met Gemengd Koor Spijkenisse.

Het koor heeft circa 56 nummers op het repertoire staan en het streven is om minimaal twee keer per jaar een optreden te verzorgen. Ook organiseren wij één maal per jaar een uitje voor onze leden (vaak valt het uitje tezamen met een optreden).

Wij hebben een vlot repertoire en zingen o.a. de nummers: Angels (Robbie Williams),  Africa (Toto),  Can’t Stop The Feeling (Justin Timberlake), Home (Dotan),  Stitches (Shawn Mendes),  You Can’t Hurry Love (Phil Collins).

De contributie bedraagt 42,50 euro per kwartaal (per 1 juli 2019).

Wij hebben een commissie die de organisatie voor haar rekening neemt en dit zijn: Diana Kleinjan, Joke van der Bent, Cobie Ritsema en Joke de Groot. Daarnaast hebben wij een muziekcommissie.

Heeft u zin om ons popkoor te versterken, dan bent u van harte welkom. Wij repeteren iedere donderdagavond in de Ontmoetingskerk, Koningin Wilhelminalaan 1 te Spijkenisse van 18.45 tot 19.50 uur.

Wij zijn ook te boeken voor uw feestjes, concerten, evenementen, noem het maar op.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Diana Kleinjan (06-53954403) of mailen naar popkoorinbetween@gmail.com.
Mocht u interesse hebben in ons popkoor dan kunt u komen luisteren en kijken.

Wij hopen u te mogen begroeten!