Gemengd Koor Spijkenisse verhuist naar Simonshaven

Het Gemengd Koor Spijkenisse (GKS) gaat binnenkort verhuizen naar Simonshaven. Nog voor het uitbreken van de coronacrisis kreeg het koor te horen dat de repetitieruimte in de Ontmoetingskerk in Spijkenisse zou gaan sluiten. Dat was wel even schrikken, maar het koor heeft gelukkig een mooie nieuwe thuisbasis kunnen vinden in het Witte Kerkje in Simonshaven.

Het koor bestaat al meer dan veertig jaar. Onder de bezielende leiding van dirigent Ardjoena Soerjardi wordt een zeer gemengd repertoire gezongen – ‘van Bach tot de Beatles’. Het koor geeft ook regelmatig concerten, doet mee aan koorfestivals en heeft in het verleden succesvolle meezingdagen georganiseerd.

Het Gemengd Koor Spijkenisse repeteert wekelijks op donderdagavond. Vanaf 14 oktober worden de repetities in Het Witte Kerkje in Simonshaven gehouden. Heb je interesse? Kom dan een keer langs. De repetitie begint om 20.00 uur.

Het koor geeft haar eerste concert in het Witte Kerkje op zondagmiddag 12 december. Schrijf die datum alvast in je agenda! Of word lid en zing mee! Van lage bas tot hoge sopraan, alle stemsoorten zijn van harte welkom.

Het kerstconcert van GKS op zondagmiddag 12 december in het Witte Kerkje is geannuleerd vanwege de huidige Corona maatregelen.

Op donderdag 7 oktober treedt het koor voor een laatste keer op in de Ontmoetingskerk. Dan wordt een inloopconcertje gegeven, met een gevarieerd programma. Het concert begint om 20.15 uur en eindigt omstreeks 21.00 uur. Publiek is welkom in de Ontmoetingskerk, Wilhelminastraat 1, Spijkenisse vanaf 20.00 uur. Toegang alleen op vertoon van een digitale corona QR code. De entree is gratis, maar een gift is altijd welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *